Xxl jousiammunta

Jousiammunta ja tarvikkeet jousiammuntaan | XXL

jousiammunta Jousiammunta – Metsästysvarusteet | XXL

Kaikki tarvikkeet jousiammuntaan ja jousimetsästykseen löydät XXL.fi-verkkokaupasta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja aloita jousiammuntaharrastus jo …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta jousiammunta Jousiammunta XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Jousiammunta 30 päivän hintalupauksella.

Taljajousen valintaopas jousiammuntaan – XXL

Taljajousen valintaopas jousiammuntaan | XXL

Jousiammunta on hieno harrastus, jota voi tehdä monella tapaa. Tässä artikkelissa käsittelemme taljajousen valintaa. Taljajousi on väkipyörillä varustettu …

Mitä pitää ottaa huomioon ensimmäistä taljajousta hankittaessa? Lue täältä vinkit taljajousen valintaan.

Nuolet | XXL

Nuolet ja nuolitarvikkeet jousiammuntaan XXL:stä. Tarjoamme tunnetut brändit …

Vihreä Jousiammunta – Metsästysaseet | XXL

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Vihreä Jousiammunta XXL.fi-verkkokaupasta …

Quicksilver Mossy Oak, jousipyssy, STD – Jousiammunta – XXL

Barnett Quicksilver Mossy Oak, jousipyssy – STD – Jousiammunta | XXL

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, joten jousiammunnan aloittaminen onnistuu saman tien. Tuotetiedot: – Ikäsuositus: 5–8-vuotiaille – Vetopituus: 46–56 cm

Lue lisää tuotteesta Quicksilver Mossy Oak, jousipyssy. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Evelox, Jousiammunta, Musta – Metsästysaseet – XXL

Musta Evelox Jousiammunta – Metsästysvarusteet | XXL

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Musta Evelox Jousiammunta …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Musta Evelox Jousiammunta XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Jousiammunta 30 päivän hintalupauksella.

Tomcat 2 Green Mossy Oak, komposiittijousi, Harmaa – XXL

Barnett Tomcat 2 Green Mossy Oak, komposiittijousi – Harmaa – Jousiammunta | XXL

Jousiammunta. Barnett. Tomcat 2 Green Mossy Oak, komposiittijousi. 1; 2; 3; 4. Tomcat 2 Green Mossy Oak, komposiittijousi.

Lue lisää tuotteesta Tomcat 2 Green Mossy Oak, komposiittijousi. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Jousiammunta ja jousimetsästys | Motonet Oy

Motonetissa on jousipyssyjä aloittelijoille ja edistyneemmille sekä tarkkuusammuntaan että metsästykseen. Hanki meiltä Ek Archeryn laadukkaat jouset, kuten …

Motonetista löydät kattavan valikoiman tuotteita jousiammuntaan ja jousimetsästykseen.

Jousiammunta | Karkkainen.com verkkokauppa

Jousiammunta on hyvä harrastus – kokeile itse! Jos kaipaat liikuntamuotoa, joka on hyvää vastapainoa työlle ja arjen kiireelle, kokeile jousiammuntaa.

Jousiammunta on hyvä harrastus – kokeile itse!

Jos kaipaat liikuntamuotoa, joka on hyvää vastapainoa työlle ja arjen kiireelle, kokeile jousiammuntaa. Keskittymistä vaativa laji pakottaa irtautumaan arjen huolista ja työstä. Lisäksi se parantaa lihaskuntoa ja ryhtiä.

Jousiammunta on laji, jota voi harrastaa omaksi iloksi itsekseen tai liittymällä johonkin seuraan. Yleensä suositellaan, että harrastus aloitetaan aikaisintaan kymmenen vuoden iässä, koska jousella ampuminen vaatii kovaa keskittymistä ja jousen jännittäminen voimaa.

Suomen jousiampujain liitto ja eri seurojen kotisivut antavat lisätietoa harrastusmahdollisuuksista. Näiltä nettisivuilta voi hakea tietoa tarvittavista varusteista, ja Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa laadukkaat jousipyssyt netistä.

Mitä jousityyppejä on olemassa?
Jousia on olemassa eri tyyppejä. Yleisimmät ovat tähtäinjouset ja taljajouset. Tähtäinjousessa on liikuteltava tähtäin, joka auttaa ampumaan tarkasti. Myös taljajousessa on usein tähtäin, ja sanotaan, että taljajousi on vakaampi kuin tähtäinjousi.

Muita jousityyppejä ovat esimerkiksi pitkäjouset, vastakaarijouset, varsijouset ja pistoolijouset. Vastakaarijousi on saanut nimensä lapojen kaarevasta muodosta. Se on lyhyt ja kevyt sekä kulkee myös tiheässä maastossa näppärästi mukana.

Varsijousi muistuttaa kivääriä, ja varsijousen nuolet ovat lyhyitä nuolia, vasamia tai savi- tai lyijykuulia. Varsijousi soveltuu hyvin sekä metsästykseen että urheiluun. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Suomessa varsi- eli jalkajousella metsästys on kielletty, joten sitä käytetään vain urheilussa.

Pistoolijousi on nimensä mukaisesti pistoolia muistuttava varsijousi. Se sopii harrastusvälineeksi kotiin ja mökille, mutta luonnollisesti sen käytön tulee olla huolellista, jotta vahingoilta vältytään.Mitä välineitä jousiampuja tarvii?
Edullisimmillaan jousipyssyn ja muut jousiasetarvikkeet voi hankkia noin 200 eurolla. Myös 600 euroa maksava tähtäinjousen harrastajasetti on kohtuullinen. Huipputason kilpavälineiden hinnat nousevat kuitenkin tuhansiin euroihin.

Jousen lisäksi tärkeimmät tarvikkeet ovat nuolet, nuolihyllyt ja nuolitarvikkeet. Muita tarvikkeita ovat taulut, tähtäimet, jousilaukut ja ampumaratavälineet. Nämä kaikki ovat niin sanottuja kuluvia osia, joita joutuu välillä uusimaan. Tuotemerkeistä esimerkiksi Perfect line tarjoaa kattavasti erilaisia varaosia.

Jousiammunta on erityinen laji. Se on hieno harrastus, jonka välineet kannattaa valita huolellisesti. Kärkkäisen verkkokauppa onkin oiva paikka selailla ja tutustua erilaisiin tarvikkeisiin. Kannattaa tarkistaa laajasti eri tuoteryhmiä, sillä muun muassa kategoriasta ampumaratavälineet löytyy tarvikkeita myös jousiampujalle.

Jousiammunta – Erakala.fi verkkokauppa

Lisäksi tulee muistaa, että jousiaseen mitoitus on aina yksilöllistä – siksi me Eräkalan asiantuntevat myyjät haluamme auttaa sinua oikeanlaisen jousiaseen ja …

Keywords: xxl jousiammunta, xxl jousipyssy, xxl jousipyssyt, jalkajousi xxl, vastakaarijousi xxl, jousipyssy xxl, xxl taljajousi